<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d349435502596776188\x26blogName\x3dRenates+verden\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://renatefashion.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dno\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://renatefashion.blogspot.com/\x26vt\x3d-5097274981350773468', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Godt nyttår

Jeg har testet ut kameraet litt i dag og ble ganske fornøyd med disse bildene her. =)

Jeg kjeder meg. Har akkurat spist kalkun og er stappmett. Snart venter daimiskake. Jeg har alltid plass til det da. Hehe. Ser på Ms Doubtfire og hører masse raketter ute nå. Nyttårsstemning for fullt. :)

Hva gjør dere nå? Er det noen her inne at all nå? Jeg er sikkert den eneste som sitter på pcn:-p

Jeg ønsker dere ihvertfall et fantastisk godt nyttår, og kos dere masse i kveld!

I wish you all a happy new year and have fun tonight!

Etiketter: ,


31. desember 2008


11 kommentarer legg inn en kommentar

Nyttårsaften 08




Hahah, på siste bilde tar jeg en liten dans for dere. Fin grimase ;-p Og husk bildene kan klikkes store sånn at dere ser antrekket bedre, virker som det er mange som ikke er klar over det =)

I dag blir det som jeg nevnte i går familie, kalkun med masse godt tilbehør og gode salater, og selvfølgelig godis, kaker og masse raketter. =) Veldig koselig, jeg liker nyttårsaften. Weeh.

Håper dere får en fantastisk nyttårsaften og en god start på det nye året. Kos dere masse! Og takk for at dere er så snille lesere, det betyr utrolig mye og jeg håper dere vil følge meg videre i 2009 :-)


Etiketter: ,




18 kommentarer legg inn en kommentar

Bad day


I give up. Jeg får ikke til å stille inn kamera, poseringene ble teite, hode mitt ble ikke med på noen bilder nesten, jeg er feit og fæl og... bah. Jeg har en utrolig dårlig dag i dag for å si det mildt. Det eneste positive er det fine nye smykket mitt, det er skikkelig Givenchy and i love it.

I kveld skal jeg slappe av og spille guitar hero. Kjøpte det i går og jeg er hekta, har ikke spilt det på to år så kan ikke si jeg er veldig god men det kommer seg :-p

Hva skal dere gjøre i morgen? Jeg skal være hjemme med familie, spise kalkun og godis, og selvfølgelig skyte opp raketter. =)

Etiketter: ,


30. desember 2008


21 kommentarer legg inn en kommentar

Karlas Closet




Denne jenta har en helt utrolig stil. Jeg blir helt sjokkert hver gang hun poster nytt antrekk, hun får alt til å se helt latterlig bra ut. Også er det veldig bra at hun ikke bare bruker dyre klær, hun har masse fra h&m og andre billige butikker. Me like.

Besøk Karla her =)

Er det noen som har en bra moteblogg å anbefale? Jeg er alltid på leting etter nye blogger :D

Etiketter: ,




13 kommentarer legg inn en kommentar

Nytt


Nye sko. Nye jeans. Ny skjorte.

I kveld blir det gresk mat og familie. Er skikkelig spent på hva Maria(bror sin greske kjæreste) skal lage til oss. :)

Hva gjør dere i kveld?


Etiketter: ,


29. desember 2008


23 kommentarer legg inn en kommentar

NAM


Skoene har kommet. Trodde ikke de kom så raskt, ble skikkelig glad :D Bildene ble litt knølete men jeg er våt av regnet og sminken er all over the place så tok bare litt bilder kjapt uten å vise ansikt. Viktigste er jo at dere får se skoene så =)

Har akkurat kommet hjem fra byen. Fant meg litt nytt, det skal dere få se bilder av senere. Nå skal jeg slappe litt av før jeg pakker ut og rydder. Bah. Snakkes senere ;-)

Etiketter: ,




15 kommentarer legg inn en kommentar

Gøy



Meg og tanteungen min. Vises at vi er slekt, vi er like gale begge to. :D

Sjekk Helene sine nydelige vipper. Pus gjemte seg som vanlig bak et glass når jeg kom med kamera.

I går var gøy, jeg ble som vanlig i utrolig godt humør og røyste meg opp og sang for full hals, eller rettere sagt hylte. Alle stirret og trodde jeg var gal men det var jo bare gøy.

Vi fikk også erfare at ikke alle var like hyggelige og at folk på landet ikke er skrudd rett sammen. Men vi fire koste oss ihvertfall selv om vi tydeligvis ikke ble kjempegodt likt av alle. Jeg tror nå helst de var misunnelig for at vi bodde i en by og de bor på en plass med 250 innbyggere men det er bare min mening :-p

Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen. Var ikke spesielt bra vær på tur hjem heller, men jeg sov halve veien så slapp å klamre meg til setet og be om å komme hjem hel.

I morgen er det tilbake til normal blogging. Har savnet å blogge masse. Tror jeg skal dra å shoppe litt, har noen gavekort å bruke. Jippi =)

Hva har dere gjort i helgen?



bloglovin

Etiketter: , ,


28. desember 2008


15 kommentarer legg inn en kommentar

Last night




I går var utrolig gøy. :D Alle på plassen er skikkelig hyggelig og alle snakker med alle.

I dag er vi invitert på fors av 2 forskjellige personer vi så absolutt ikke kjenner, haha. De virket koselig så vi blir nok å dra. Og etter det skal alle på bygdefest. Kan bli veldig interessant. :-p

Jeg drakk i går selv om jeg ikke burde pga tablettene og jeg fikk min straff i natt... Jeg våknet 100 ganger og hele rommet snurret rundt, jeg ble livredd og klamret meg til dyna og trodde jeg skulle dø. Alle her sier det er normalt og at det kan skje når man har drukket for mye osv, det har ihvertfall ikke skjedd meg så jeg tror det er tablettene men kan jo også bare være at jeg drakk litt for mye litt for fort.

Nei nå skal jeg spise frokost. Ja frokost klokken 16:00. :-p Haha. Turte jo ikke stå opp av senga før nå fordi alt snurret, trodde jeg kom til å besvime om jeg sto opp.

Forresten: Litt komisk hvor mye "makt" bloggkoll egentlig har, innlegget jeg postet i går kveld dukket aldri opp på bloggkoll og det ble bare 5 kommentarer. Det er jo ikke så rart da, folk tenkte vel at jeg ikke postet nye innlegg og derfor ikke orket å titte innom. Eller jeg gikk utifra at det var derfor ihvertfall. :-p

Etiketter: , , ,


27. desember 2008


12 kommentarer legg inn en kommentar

Fremme

F
Tok disse bildene i går, men fant fort ut at jeg skulle bytte sko, følte det ble litt mye hvitt... Men har ikke noen andre bilder og poste nå og bildefri post er kjedelig. Vet forresten at jeg ikke ser helt klok ut på første bilde =p

Turen var grusom, bruker å ta ca 4 timer men tok hele 6. Var storm, regn og sludd og vi så ingenting. Det var utrolig skummelt, jeg trodde min siste time var kommet ; p

Men nå er vi heldigvis fremme, skal slappe av litt, skifte klær og sminke oss også skal vi dra ut å spise. Og senere skal vi dra på en pub. :) Kos dere i kveld!

Etiketter: ,


26. desember 2008


7 kommentarer legg inn en kommentar

Overdressed


Jeg føler meg litt overdressed med tanke på at vi skal kjøre i 4 timer og alle andre har joggis. :-p Men det er bedre å være overdressed enn å se fæl ut right? :D

Jeg klarte å sove litt for lenge så har det skikkelig travelt, må bare sluke maten og pakke resten fooort. Jeg gjør det ikke bra under press, da glemmer jeg alt og alt blir bare feil. Så regner med jeg glemmer halvparten. :o Wish me luck, nå må jeg løpe.

Skal prøve å blogge i kveld igjen, vi skal ut så er ikke sikkert jeg får blogget men. Kos dere i dag =)

Etiketter:




14 kommentarer legg inn en kommentar

Ny tee

Dette tusler jeg rundt i nå, veldig enkelt men har ikke orket å pynte meg noe særlig ennå =)

Holy shit som jeg elsker kameraet, det er så digg å få skikkelig klare og perfekte bilder. Alt jeg har gjort i dag er å gå rundt å ta bilder av alt jeg ser. :p

Er det noen som har gode tips angående speilrefleks? Tips og triks er much needed. Jeg har bare satt den på auto, også har jeg heldigvis funnet ut av selvutløseren. Ellers er det ikke mye jeg forstår, det er jo kjempevanskelig og alt for mange knapper. ;o

Nå er det tilbake til pakkingen. Kjedelig... Jeg hater å pakke, ender alltid opp med 5 kofferter full av tull også bruker jeg ikke en fjerdedel engang. Haha.

Etiketter: ,


25. desember 2008


26 kommentarer legg inn en kommentar

Julegavene







Tror det var alt, jeg fikk jo også noen panner,drinkshaker og sånne voksenting men orket ikke ta bilde av det. Er jo ikke veldig spennende å se på :-p Alt i alt er jeg utrolig fornøyd, er alltid et par gamle tanter som kjøper rosa tekopper fordi hun fortsatt tror du er 10 år men det er tanken som teller =) Håper ikke tante leser her nå, det hadde vært litt kjipt. Haha;o

Julaften var helt fantastisk, som jeg sa i går tror jeg det var den beste noensinne. Alle var glade og fornøyde,gavene var fantastiske, middagen var nydelig og for en gangs skyld klarte jeg å spise meg mett. På julaften klarer jeg aldri å spise pga spenningen så det var noe nytt å klare det. Haha.

I dag har den ene søstra mi bursdag(grattis dadda!) så vi skal dra dit, men først skal vi ha en koselig familiefrokost :) Etter det blir det rett hjem og pakke, vi skal dra til søster og familien i Gryllefjord i et par dager i morgen. Jeg tar selvfølgelig med meg kamera og pc og blir sikkert å blogge mye fordi det ikke er en dritt å gjøre der. Bor sånn 100 stk der kanskje og det er en(!!) freakin matbutikk,en kiosk og en pub. Hallo? Jeg takler ikke øde plasser og kjedsomhet. Jaja, blir kos å samles ihvertfall også er Øyvind med så blir ikke helt ensomt. Og det er heller ikke så ille at de har den nydelig thaimaten på puben der =) Jeg skal spise vårruller og ris for harde livet. Og ta masse bilder. :D Nå er det frokost så må løpe, kos dere i dag!

Etiketter: , ,




12 kommentarer legg inn en kommentar

Lykkelig


JAA. Jeg fikk meg speilreflekskamera! Jeg er så utrolig glad =D Trenger litt øving da, det er sinnsykt innviklet også var det vanskelig å stille inn på stativet osv. Men en ting er sikkert; aldri mer dårlige bilder =)

Fikk dere mye fint?

Nå skal jeg hoppe i den nye pysjen og tøflene jeg fikk hos mamma og bare slappe av. Har hatt en fantastisk julaften. Kanskje den beste noensinne :D

Etiketter: ,


24. desember 2008


5 kommentarer legg inn en kommentar

GOD JUL


I går kveld fant jeg plutselig ut at kjolen var for lang så mamma la den opp, syns den ble mye finere når den ble litt kortere. :) Nå skal jeg sminke meg, slette håret og ta på meg flere smykker enn bare klokke. Skulle kanskje gjort det før jeg tok bilde men :-p

Rottenick er forresten den heldigste rotta i verden tror jeg, han fikk julestrømpe med masse rottegodis i morrest og han har sånn 5 gaver under treet. Ikke rart han gleder seg og har pyntet seg med sløyfe. Hihi :D

Håper dere har en fantastisk julaften og koser dere masse, og ikke minst at dere får alt dere har ønsket dere! ;-)

Etiketter: ,




8 kommentarer legg inn en kommentar

500


Jeg har akkurat hengt opp min søte julestrømpe som jeg har hatt siden jeg var typ 2 år og jeg regner med at "nissen" putter masse godis oppi den til i morgen:D

Jeg er 18 år men så absolutt ikke ferdig med å henge opp strømpen, tror jeg blir å henge den opp hver jul hele livet. Haha. Å våkne opp på julaften med en tom strømpe hadde vært helt... grusomt og ikke jul.

Henger du fortsatt opp strømpen eller sluttet du med det når du var liten?

Det her er forresten mitt innlegg nummer 500. Insane.

Etiketter: ,


23. desember 2008


20 kommentarer legg inn en kommentar

Favoritter
Petra
Lina
Linda-Mari
Lena
Maria
Elin Kling
Jak & Jil
Michaela
Ingunn
Emma
Arkivet
  • august 2007
  • oktober 2007
  • november 2007
  • desember 2007
  • januar 2008
  • februar 2008
  • mars 2008
  • april 2008
  • mai 2008
  • juni 2008
  • juli 2008
  • august 2008
  • september 2008
  • oktober 2008
  • november 2008
  • desember 2008
  • januar 2009
  • februar 2009
  • mars 2009

  • Layouten
    Designet av Ine.
    Få din egen?

    Renate

    Hei jeg heter Renate og velkommen til min blogg :-) Her skriver jeg om mote og legger ut mine outfits. Send meg en e-mail?
    Counter
    Besøkende siden februar 2007:
    website hit counter


    Shop
    Besøk min salgsblogg hvor du kan kjøpe billige klær,sko og smykker! Klikk her for å gå til salgsbloggen.
    Annonser

    Dersom du vil annonsere her, ta kontakt med meg på e-mail.