<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d349435502596776188\x26blogName\x3dRenates+verden\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://renatefashion.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dno\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://renatefashion.blogspot.com/\x26vt\x3d-5097274981350773468', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Dagens herlig enkle antrekk.

Klokke og solbriller fra ebay :-)

I kveld har jeg slappet av sammen med mamma, vi tok fotbad,manikyr og pedikyr. Mamma er min absolutt beste venninne, savnet henne veldig når jeg var borte. :-) Nå skal jeg legge meg straks, opp tidlig i morgen, skal sole meg hele dagen om det blir fint vær. Natta ;*

Etiketter: , ,


30. juni 2008


25 kommentarer legg inn en kommentar

Siste dagen i Oslo var fantastisk, såå herlig vær:-)






Nå har jeg kommet meg hjem til Harstad igjen og det var egentlig ganske deilig selv om jeg gjerne skulle vært i Oslo for alltid.

Nå ligger det forresten masse solbriller til salgs i salgsbloggen:-)

Etiketter: ,




13 kommentarer legg inn en kommentar

Velkommen til himmelen, også kalt ladies floor på Grand hotell i Karl Johans gate :-D Vi bestemte oss for å putte i meg tabletter sånn at jeg ble bedre form så dro vi til Oslo. Har det helt fantastisk her. Blir litt bildespamming nå men det er jo så mye å ta bilde av. Hihi :-)







Utrolig fornøyd med shoppingen!


Dagens antrekk, veldig enkelt men behagelig:-)


Er dere på ferie for tiden? Har dere det fint? ;*

Etiketter: , , ,


28. juni 2008


23 kommentarer legg inn en kommentar

Aldri mer spise på McDonalds... Vi ligger hele gjengen med matforgiftning. Kjempegøy... Ble ikke mye shopping i Gøteborg heller,jeg var bare utrolig dårlig. Toget fra Gøteborg ble erstattet med en klam buss uten aircondition å alt jeg ville var å spy. Etter en time byttet vi over til et tog og rett før vi var fremme i Halden kastet jeg opp. Så utrolig morro. For å si det sånn kunne ikke ting vært verre. Haha, det er egentlig til å le av.

Jeg poster antrekk,kjøp osv i morgen eller noe. Får se an formen. Håper dere har det bedre enn meg :-p




Edit: Jeg kjeder meg så grovt at jeg tok bilder av det jeg kjøpte i Gøteborg. Er ikke solbrillene søte?:D

Etiketter: , ,


27. juni 2008


15 kommentarer legg inn en kommentar

Hei:) Nå sitter jeg på et hotellrom i Gøteborg sammen med pus og ser på sex og singelliv. Ting går ikke alltid som man planlegger så i morgen tar vi toget tilbake til Halden. Håper det blir tid til litt shopping før toget går. Er jo så mange bra butikker her, topshop blant annet, holdte på å gå i bakken når jeg så det. Iiiha :-D


Dagens. Ble ikke så bra bilder men dere skjønner tegninga ;p

Kos dere masse. Håper på å få blogget igjen om et par dager :)

Etiketter: , ,


24. juni 2008


19 kommentarer legg inn en kommentar


Bra oppsummering fra gårdagen. Første bilde er en en strawberry daiquiri og ikke oppkast om noen lurte. Haha.


Svinesund var grusomt, det var alt for mange folk. Fikk ikke shoppet så mye, køene var så lange. Kjøpte masse godteri da. Den store godtebutikken var herlig :-D I morgen skal vi til Gøteborg, er utrolig spent på butikkene også blir det morro å dra på Liseberg:) På onsdag drar vi videre til Skana og blir vel et par dager der. Får kanskje ikke blogget før vi kommer hjem igjen. Skal ta masse bilder mens vi er der ihvertfall :)

Kos dere masse:*

Etiketter: , ,


22. juni 2008


20 kommentarer legg inn en kommentar

I made it!


Må bare poste dette bilde av mine søte små tvillinger, siste dagen jeg hadde de i går. Savner de allerede. Er de ikke nydelig?:)

Jippiii! Jeg klarte det. Det var jo ikke ille å ta fly i det hele tatt:) Nå skal jeg til New York,London,Paris... Jeg skal jorden rundt. Ah, som jeg gleder meg!

I dag skal vi til Svinesund. Hihi. De som vi bor hos bor i Halden så er jo bare 10 minutt unna. Hører at det er et stort kjøpesenter der, det gjør meg selvfølgelig veldig happy.

Skal prøve å få postet et par antrekk senere. Håper dere har det supert!:-)




Edit: Legger til et par bilder av antrekket. Ble litt dårlige bilder for jeg hadde det travelt men ;p

Etiketter: ,


20. juni 2008


18 kommentarer legg inn en kommentar


Se hva som kom i posten i dag. Herlig! Skjørtet er ikke fra ebay.

Jeg skal forresten reise til Oslo i 3 uker nå, var egentlig ikke planlagt. Kjæresten skulle reise alene til familien siden jeg aldri har tatt fly før fordi jeg ikke tør, vi skulle ikke få se hverandre på hele 5 uker og i morrest slo deg meg at jeg ikke kom til å overleve det, så jeg bestilte flybiletter og nå er det ingen vei tilbake. Er pissredd, sånn seriøst, tror jeg skal ta på meg en bleie når vi drar. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Noen tips for å overleve? Om jeg ikke blogger i løpet av lørdag så er jeg vel mer eller mindre død, haha :p Wish me luck!

Forresten så setter jeg stor pris på shoppingtips i Oslo! Har faktisk aldri vært der før så aner ikke hvordan butikker osv det er der.

Etiketter:


19. juni 2008


28 kommentarer legg inn en kommentar

Look what i got....


Louis Vuitton Speedy 30 :-D
Det som er dumt er at jeg ikke får den før slutten av juli. Utrolig kjedelig å vente!

Etiketter:


17. juni 2008


27 kommentarer legg inn en kommentar


Nytt tyllskjørt som jeg fikk i gave hos nydelige Mira<3

Jeg hadde egentlig en veldig koselig helg. Ble ikke postet antrekk da hele helga ble brukt til oppussing og antrekket deretter. Ah, huset var utrolig fint og stort, sånn skikkelig gammelt idyllisk hus. I want it. Men kunne aldri bodd der, ingen butikker unntatt en veldig overpriset ica. Haha.

Når får dere ferie og skal dere blogge/lese blogger i ferien? Jeg får ferie til helga men reiser ikke på ferie før den 12 juli. Jeg skal skaffe internett uansett hva sånn at jeg får postet antrekk osv hver dag! Hihi. Håper noen kommer til å lese bloggen min og kommentere i sommer også, hadde vært veldig koselig:-)

Etiketter: ,




23 kommentarer legg inn en kommentar

Ukens antrekk!






Hvilket antrekk liker du best?:-)

Etiketter:


15. juni 2008


26 kommentarer legg inn en kommentar

Favoritter
Petra
Lina
Linda-Mari
Lena
Maria
Elin Kling
Jak & Jil
Michaela
Ingunn
Emma
Arkivet
  • august 2007
  • oktober 2007
  • november 2007
  • desember 2007
  • januar 2008
  • februar 2008
  • mars 2008
  • april 2008
  • mai 2008
  • juni 2008
  • juli 2008
  • august 2008
  • september 2008
  • oktober 2008
  • november 2008
  • desember 2008
  • januar 2009
  • februar 2009
  • mars 2009

  • Layouten
    Designet av Ine.
    Få din egen?

    Renate

    Hei jeg heter Renate og velkommen til min blogg :-) Her skriver jeg om mote og legger ut mine outfits. Send meg en e-mail?
    Counter
    Besøkende siden februar 2007:
    website hit counter


    Shop
    Besøk min salgsblogg hvor du kan kjøpe billige klær,sko og smykker! Klikk her for å gå til salgsbloggen.
    Annonser

    Dersom du vil annonsere her, ta kontakt med meg på e-mail.