<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d349435502596776188\x26blogName\x3dRenates+verden\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://renatefashion.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dno\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://renatefashion.blogspot.com/\x26vt\x3d-5097274981350773468', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Hei kjære lesere:D Hva skjer med dere i dag? Jeg har ikke gjort så mye nevneverdig. Sett film, vært en snartur ute. I morgen er det jobb, så fri igjen på fredag. Cant wait! Nå er det tid for lakking av neglene og tv titting. Natta <3

T-skjorta er ikke så gjennomsiktig, er mest blitsen;p




Haha, miss forvirret og kan ikke sitte stille:p Ser ut som verdens største dust og har ikke noe å si men jeg kjedet meg så jeg er unnskyldt ^^

Etiketter: ,


30. januar 2008


9 kommentarer legg inn en kommentar

Antrekk:o




Hjelp så lenge siden jeg har postet antrekk nå! Ikke de mest spennende antrekkene men nå som jeg knødde meg til å ta bilde må jeg jo poste de;) Hadde ankelstøvlettene begge dagene.

Etiketter:




9 kommentarer legg inn en kommentar

Hei søtinger!

Gulrot,dip,og kongen av Queens er livet! :D

Har fri fra jobb i morgen også :)


Kisskiss

Etiketter:


29. januar 2008


2 kommentarer legg inn en kommentar

Rosebud salve<3


Jeg er vel neppe den eneste som har oppdaget rosebud salven. Den er helt fantastisk. Jeg er utrolig plaget med tørr hud om vinteren, har en salve jeg fikk hos legen men den er så sterk at den fjerner hudfargen min, er ikke så morro å våkne opp som et lik, så en kveld kom jeg plutselig på at rosebud salven kan brukes andre plasser enn på leppene (dumme meg:p) og smurte i vei. Neste morgen var jeg mye bedre, etter 2 dagers bruk helt god. Det er ganske utrolig for jeg har prøvd alle mulige slags salver men ingenting hjalp unntatt den fra legen. Om du ikke har skaffet deg rosebud salven ennå burde du løpe å kjøpe! :)

Etiketter:




11 kommentarer legg inn en kommentar

God i am upset

Hei! Jeg bare måtte. Måtte. Måtte. =`/

Jeg tror det blir superhot med jakken og de lange hanskene sammen! :D






Etiketter:


25. januar 2008


15 kommentarer legg inn en kommentar

Cashmere Mafia

Er det mange som har oppdaget serien? Hvis ikke må du så absolutt laste den ned! Hittil er det kommet fire episoder og jeg er hekta. Handler om 4 venninner i New York (flashbacks anyone?;p) De er suksessfulle,har masse penger, ufattelig nydelige klær og vesker. Dette måtte jo bare bli bra! Watch it! Dere vil ikke angre! :)


Etiketter:




6 kommentarer legg inn en kommentar

Fretex shopping idag!:D





Kjøpte også noen lysestaker og en skittentøyskurv i stoff, den var rå. Huhu ^^

Etiketter:


24. januar 2008


12 kommentarer legg inn en kommentar

Hei kjære lesere! (om jeg har noen igjen, lunkent på kommentarer for tiden) Tar dette til meg og regner med dere syns jeg skriver om kjedelige ting ellernoe? Uansett så tenkte jeg at dere kunne skrive til meg å si hva dere vil ha mere av, mindre av, osvosvosv. :) Jeg tenkte ihvertfall at jeg ukentlig skulle poste min favoritt, det kan være alt fra bukse til godteri. Tror jeg starter med det på mandag. Også skal jeg prøve å få lagt ut en videoblogg i neste uke.

Kisses =*

EDIT: Hva syns dere om jeg hadde en månedlig konkurranse? Premiene kunne bestå av klær,sminke,smykker osv osv osv.

Etiketter:


23. januar 2008


9 kommentarer legg inn en kommentar

Hjelp?:)



Hva kan jeg kombinere med denne buksa? Hvordan sko,jakke,topp,skjorte ?? Iik. Vil bruke den fort!

Etiketter:


21. januar 2008


4 kommentarer legg inn en kommentar


Hei søtinger!:)
For å ikke gjøre innlegget så kjedelig legger jeg ut et bilde fra i går. Spilte silent hill hele natta så antrekket hadde ikke så mye å si ;p Nå har jeg akkurat dusja og skal straks begynne å slette håret og gjøre meg klar til å dra på fest. Det gjør meg nervøs at ALLE som er der røyker, men jeg skal klare å la være. Det har gått hele 8 dager uten røyk nå så ikke faen om jeg begynner igjen. Kos dere i kveld! Kisses ;*

Etiketter: ,


19. januar 2008


4 kommentarer legg inn en kommentar

49 per del for kosedress!


Ikke spesielt fine, men greie basics og til 30 kr? :o







Både genseren og veska. Veska er superhot, bildet yter ikke rettferdighet.








Jeg er så forelska i denne jakken!

Etiketter:


17. januar 2008


17 kommentarer legg inn en kommentar



Ikke sånn kjempehot antrekk, tok det første jeg så i skapet. Har vært hos tannlegen, også kom endelig h&m pakken min, og storshopping på cubus! Ahh:D Kommer bilder av kjøpene mine senere.

Etiketter:




7 kommentarer legg inn en kommentar


Gårsdagens antrekk. Nå er jeg tilbake til mobilbilder, suger. Men får snart kamera hos mamma og pappa pga røykeslutten så da blir det aldri mer crappy bilder!:D Hadde på meg noen armbånd og smykke men som vanlig glemte jeg å ta bilde før jeg hadde tatt på smykker, skulle springe til tannlegen så fikk ikke tatt nytt bilde etter jeg hentet smykkene oppe. Anyways, noe nytt? Jeg skal faktisk til tannlegen i morgen å. Prøver å få gjort ferdig alt av hull og dritt før jeg fyller 18 og må betale. Også må jeg trekke nest innerste tanna for å få plass til visdomstanna, komisk at min munn er for liten for alle tennene som skal være der. Jaja, blir sikkert en herlig affære;) Men det er ikke før i april tror jeg , så den tid den sorg right?^^ Kisses ;*

Etiketter:


16. januar 2008


5 kommentarer legg inn en kommentar

Slenger ut et bilde av hunden min Sussi som døde 10 mai 2007, tenker fortsatt på henne hver dag, og savnet er stort. <3


Sorry for lite oppdateringer folkens! Må bare få takke for all støtten angående røykeslutten, om 3 timer ca er det akkurat 4 døgn siden siste røyken. Ah, im soooo good:D Hadde aldri trodd jeg kunne greie det, jeg gjorde ikke noe annet enn å røyke, hvert 20 minutt røyka jeg. Jeg kommer snart med mange antrekk og kjøp, i promise :) Håper dere ikke slutter å lese bloggen min:)

Etiketter:


14. januar 2008


6 kommentarer legg inn en kommentar

Ukens vote....

RØYKER DU?

JA: 7
NEI:65

Til sammen : 72 stemmer

Jeg er fornøyd, så mange stemmer og så få røykere!:D

Etiketter:




0 kommentarer legg inn en kommentar

Røyk,røyk, røyk....

Har sluttet å røyke. Et helvete. Går på døgnplaster og det funker bedre enn jeg skulle tro men savner røyken! Har akkurat spist og jeg røyker alltid etter et måltid. Men jeg skal IKKE falle tilbake. Jeg greier det her. Tenk så mye bedre jeg får det!:)

Etiketter:


12. januar 2008


14 kommentarer legg inn en kommentar


Clutchen er plommerød, bare blitsen som gjør den knallrød.

Etiketter:




2 kommentarer legg inn en kommentar

Første videoblogg!

Hei! Jeg dør. Videoen ble grusom, jeg ser skeiv ut, lyden ble dårlig og jeg ser redd ut. Sa noen dårlig dag? Hah. Jaja. Bedre neste gang, i promise. Håper dere hører hva jeg sier.



Btw, hvordan får jeg videoen til å være på midten?

Etiketter: ,


11. januar 2008


6 kommentarer legg inn en kommentar

I`m back!



Jeg sa jo jeg kom tilbake før dere viste ordet av det:D Kom nettopp hjem, har vært på restaurant med kjæresten, han fikk lønn i dag så han spanderte og etter middagen dro vi og handlet masse god mat og godteri :) Det var ikke sånn superfancy restaurant så derfor et ikke stivpyntet antrekk. Glemte å ta på armbåndet og ringen før bildet ble tatt, og smykket ser dere. Bare sier ifra så jeg slipper kommentarer om at jeg ikke bruker nok smykker! :p Hvordan går det med dere da? Skjedd noe nytt? :)

Etiketter:


10. januar 2008


6 kommentarer legg inn en kommentar

Favoritter
Petra
Lina
Linda-Mari
Lena
Maria
Elin Kling
Jak & Jil
Michaela
Ingunn
Emma
Arkivet
  • august 2007
  • oktober 2007
  • november 2007
  • desember 2007
  • januar 2008
  • februar 2008
  • mars 2008
  • april 2008
  • mai 2008
  • juni 2008
  • juli 2008
  • august 2008
  • september 2008
  • oktober 2008
  • november 2008
  • desember 2008
  • januar 2009
  • februar 2009
  • mars 2009

  • Layouten
    Designet av Ine.
    Få din egen?

    Renate

    Hei jeg heter Renate og velkommen til min blogg :-) Her skriver jeg om mote og legger ut mine outfits. Send meg en e-mail?
    Counter
    Besøkende siden februar 2007:
    website hit counter


    Shop
    Besøk min salgsblogg hvor du kan kjøpe billige klær,sko og smykker! Klikk her for å gå til salgsbloggen.
    Annonser

    Dersom du vil annonsere her, ta kontakt med meg på e-mail.